Seriespel omgång 7

Bk Faxe som inför helgens matcher var obesegrade i sin serie fick sin första förlust för säsongen när dom mötte seriejumbon Bokaj 76 i Sundbyberg. Faxe hade ledning med 8-7 inför sista serien men lyckades inte hålla det hela vägen ut. Faxes andra match gick i Rinkeby mot BK Raa och resultatet kan inte beskrivas som annat än en katastrof. Förlust med 17-3 och kägelpoäng som laget snabbt vill glömma. Bäst båda matcherna i Faxe var Stefan Johansson med 778 och 866 poäng. Faxe lyckades dock behålla serieledningen då tvåan LBK Hudik inte heller lyckades ta några nya poäng.

Dom övriga Söderhamnslagen skötte sig däremot mycket bättre. BK Lin besegrade både Östhammars BS och BK Rullarna på bortaplan. Mot Östhammar blev resultatet 12-8 till Lin medans matchen mot Rullarna slutade på hela 18-1. Caroline Olsson slog Lins högsta slagning för dagen med 734 poäng.

Bk Klossen kunde enkelt vinna över Mackmyra BK F på hemmaplan med resultatet 17-3. Per-Ove Jonsson i topp på fina 920.

Bk Craft spelade hemma mot BK 66 F och vann med 12-8. Ulf Persson bäst på 834.

Lämna en kommentar