Semifinal Omg. 22

BK Klossen F som placerade sig tvåa i division 3 fick inleda slutspelet med Bålsta BC som motståndare. Klossen fick en bra start och första matchen var vunnen redan efter tre serier. Med blekare spel i fjärde serien blev slutresultatet 11-9 till Klossen och 1-0 i matcher. Andra matchen blev tuffare och i halvtid stod det 5-5. Bålsta ryckte ifrån i tredje med 4-1 och efter fjärde serien som Klossen tog med 3-2 stannade matchen på 11-9 till Bålsta och ställningen nu 1-1. Tredje och avgörande matchen över en serie blev också jämn. Lagen tog två bord var och ett litet övertag på 30 pinnar i slagpoäng avgjorde till Bålstas fördel och Klossens chans till avancemang är borta för denna gång.

Matchfakta:
Bålsta BC – BK Klossen F
BK Klossen F – Bålsta BC
Bålsta BC – BK Klossen F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.