Seriespel omgång 19

BK Klossens förhoppning om att kunna återta andraplatsen i Division 1 Norra Svealand grupp A grusades på lördagen när laget förlorade dubbelt borta. Mot IKW Köping BK F var Klossen helt chanslösa och laget hade stora problem att lösa det svåra underlaget. Även IKW slog rätt blygsamma slagpoäng men kunde ändå enkelt vinna matchen med 17-3.

I Fagersta var Klossen bättre med i matchen och i halvtid var ställningen 5-5. I tredje serien var dock hemmalaget BK Triss starkare och tog ledning i matchen med 9-6. Matchen slutade 12-8 till Triss.

Matchfakta:
IKW/Köping BK F – BK Klossen
BK Triss – BK Klossen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.