Seriespel omgång 16

BK Klossen hade bortamatcher på programmet den här omgången. A-laget hade dubbelmöte i Karlskoga mot BK Nobel F1 och BK Kasi. Första matchen mot Nobel öppnade med ledning för Klossen men hemmalaget kom igen och hade ledning 9-6 inför sista serien som blev riktigt spännande och tyvärr slutade den till hemmalagets fördel. Matchen slutade 10-9 till Nobel. Den andra matchen mot Kasi öppnades också med ledning för Klossen men här fortsatte man med övertaget och matchen var vunnen redan efter tre serier. Hemmalaget snyggade till diffen i fjärde och matchen slutade 12-8 till Klossen.

Klossen F spelade enkelmatch i Hofors och det blev precis som A-lagets match mot Nobel en förlust med minsta möjliga marginal. Matchen slutade 10-9 till BK 66 F.

Matchfakta:
BK Nobel F1 – BK Klossen
BK Kasi – BK Klossen
BK 66 F – BK Klossen F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.