Seriespel omgång 2

Efter nästan ett års uppehåll var det äntligen dags för matcher för Söderhamns bowlinglag. Alla började säsongen på hemmaplan och först ut var BK Lin som mötte BK 66 F från Hofors. Lin öppnade med ledning 3-2 som ökades till 7-3 efter halva matchen spelad och med även litet övertag för Lin i andra halvan slutade matchen 13-7 till hemmalaget. Pethra Hellström toppade i Lin med 730 poäng.

Nästa match var Klossen F som även dom mötte BK 66 F. Klossen var klart starkaste laget inledningsvis och tog ledning med 9-1 efter två serier. Resultaten sjönk sedan någon men Klossen tog ändå serie tre med 3-2 och serie fyra med 4-1 vilket gav slutresultatet 16-4. Klossens Henrik Jonsson som var ensam över par i matchen imponerade med hela 908 poäng.

Klossens A lag avslutade dagen med match mot BK Kasi från Karlskoga. Klossen öppnade svagt med endast 1396 i slagpoäng första serien och underläge 1-3. Med ökning till 1502 i andra och 1602 i tredje tog Klossen tillbaks underläget och gick förbi Kasi med ledning 9-5. I fjärde krävdes det då en poäng för Klossen för att säkra vinst. När Klossen i det läget avslutar med sin sämsta serie i matchen i Kasi spelar sin bästa blev det riktigt spännande men Lasse Bäcklund och Stefan Johansson lyckades ta sin poäng och Klossen segrade med 10-9. Klossens Johan Berg matchbäst med 846 poäng.

Matchfakta:

BK Lin – BK 66 F
BK Klossen F – BK 66 F
BK Klossen – BK Kasi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.