Seriespel omgång 2

Efter ett ovanligt långt uppehåll så är serien äntligen igång igen. BK Klossen började på hemmaplan mot BK Jösse F. Precis som senast lagen möttes kunde Klossen ta hem segern utan större problem och matchen slutade 17-3.

BK Lin öppnade säsongen med bortamatch i Hofors mot BK 66 F och där blev slutresultatet oavgjort 10-10.

BK Klossen F tog två poäng borta i Gävle mot Delta 72 F. Resultatet där blev 12-8 till Klossen. Klossen spelade också sedan mot Gävle KK F1 och där blev det inte alls lika roligt. Klossen spelade sämre än i öppningsmatchen mot Delta samtidigt som hemmalaget bjöd på mycket mer motstånd. Förlusten blev till slut hela 1-19.

Matchfakta:
BK Klossen – BK Jösse F
BK 66 F – BK Lin
Delta 72 F – BK Klossen F
Gävle KK F1 – BK Klossen F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.