Seriespel omgång 16

I Söderhamn var det derbymatcher på schemat. BK Craft och BK Lin drabbade samman i första matchen och det blev en enkel match för Craft som vann med hela 18-2. Nästa ut på banorna var Klossen mot Edsbyn. På pappret en enkel match för Klossen som heller aldrig var riktigt hotade även om Edsbyn pressade på vissa bord och lyckades ta några banpoäng. Matchen slutade 14-6 till Klossen.

Klossen F spelade två matcher borta. Första var mot Sandvikens IF och där blev det oavgjort 10-10. Klossen F reste sedan vidare till Hofors för match mot BK 66 F. Där blev det också en jämn match men ett starkare hemmalag i sista serien avgjorde och Klossen F förlorade med 9-11.

Matchfakta:
BK Craft – BK Lin
BK Klossen – Edsbyns BK
Sandvikens IF – BK Klossen F
BK 66 F – BK Klossen F

Lämna en kommentar