Seriespel omgång 14

Bortamatcher var på helgens program för Söderhamnslagen och det blev tunt med poäng. Klossen förlorade dubbelt mot BwK Ankaret och BK Runan och Lin förlorade mot Sandvikens IF och BK 66 F. Enda laget som lyckades vinna var Klossen F som besegrade Enjoy F med 15-5 på bortaplan. Klossen F ligger nu tvåa i tabellen som är ruskigt jämn. Det skiljer just nu bara en poäng med förstaplats och näst sist men Klossen F och Enjoy F har dock en match mindre spelad än dom andra lagen i toppstriden.

Matchfakta:
BwK Ankaret – BK Klossen
BK Runan – BK Klossen
Sandvikens IF – BK Lin
BK 66 F – BK Lin
BK Enjoy F – BK Klossen F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.