Seriespel omgång 12

Vårsäsongen har nu startat och för Klossen blev det en riktig rysare hemma mot BK Kasi från Karlskoga. 3-2 i första följdes av 2-3 och 2-3. Med 7-8 inför sista serien behövde Klossen ta 4-1 för vinst och det lyckades man med minimala marginaler och matchen slutade 11-9.

BK Lin och BK Klossen F inledde med derbymatch hemma i Söderhamn med Lin som hemmalag. Lin öppnade med ledning 3-2 men tappade sedan resterande serier och Klossen F vann tillslut med 13-7.

BK Craft spelade borta mot Warpen BK F i Bollnäs. Matchen började jämn och i halvtid var ställningen 5-5 men sedan vägde det över till Crafts fördel. 4-1 i tredje och 4-1 i fjärde gjorde att matchen slutade 13-7 till Craft.

Matchfakta:
BK Klossen – BK Kasi
BK Lin – BK Klossen F
Warpen BK F – BK Craft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.