Seriespel omgång 10

Höstens sista matcher är spelade och det blev en mörk avslutning för Klossen men desto ljusare för Craft.

Klossen förlorade en jämn match i Sandviken mot SAIK. Klossen hade 8-7 inför sista serien men ett spurtande SAIK lyckades vända matchen till hemmaseger med 11-9. Klossen åkte sedan vidare till Rättvik för en match som laget nog snabbt vill glömma. Seger för Rättvik med 18-2.

Craft började sin helg även dom i Sandviken vilket resulterade i seger mot Sandvikens IF med 12-8. Resan gick sedan vidare till Hofors och vinst mot BK 66 F med 15-5. Craft toppar sin grupp nu i halvtid med 16 poäng på 9 matcher. Hela 8 poäng ned till tvåan som dock har spelat två matcher mindre.

Matchfakta:
Sandvikens AIK – BK Klossen
BK Rättvik – BK Klossen
Sandvikens IF – BK Craft
BK 66 F – BK Craft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.