Seriespel omgång 19

Klossen besegrade Trol hemma i Söderhamn i årets sista match i serien och säkrade då tredjeplatsen i tabellen vilket betyder direktkvalificering till nästa års division 1. Klossen plockade fram riktigt bra spel när det behövdes och slog hela 7253 i slagpoäng med två man över 1000. Patrik Fahlström i topp med 1019 och Stefan Johansson strax bakom med 1013 (med 300 i serie 3).

I division tre besökte Sandvikens IF F Söderhamn och fick åka hem tomhänta. Craft vann enkelt med 19-1 och Klossen F hade inte heller några problem då den matchen slutade 17-3. Klossen F slutar tvåa i serien och får spela slutspel om en plats i nästa års division 2. Craft slutar som trea och blir kvar i division 3 en säsong till.

BK Lin spelade sin sista hemmamatch för säsongen vilket blev förlust med 8-12 mot Stånga IF från Gotland. Lin har två matcher kvar på bortaplan innan serien är slut och har tyvärr ingen chans att ta sig över strecket i tabellen.

Matchfakta:

BK Klossen – BK Trol
BK Craft – Sandvikens IF F
BK Klossen F – Sandvikens IF F
BK Lin – Stånga IF

Lämna en kommentar