Seriespel omgång 7

Det blev en till stora delar mörk helg för Söderhamnsbowlarna i helgens seriespel. Faxe föll på bortaplan i derbymatchen mot Edsbyns BK med klara 5-15. Toppade i Faxe gjorde Sebastian Blomsten med 880 poäng men tyvärr hade övriga spelare allt för svårt med att lösa underlaget.

Klossen hade även dom derbymatch på bortaplan den här omgången och även där blev det förlust. Klossen var helt klart med i matchen med Bollnäs BC kunde tillslut vinna med 11-9.

BK Lin stod för helgens största förlust när laget förlorade med hela 3-17 mot BwK Ankaret i Norrtälje. Det var endast i serie tre som Lin hade lite att sätta mot och det mest pga att Ankaret då spelade långt under vad dom gjorde i resterande serier.

BK Craft tog helgens enda seger och gjorde det då rejält. Sandvikens BK fick se sig överkörda med 17-3 och totalt skilde det över 900 poäng i ren slagning.

Lämna en kommentar